Etsimme pieneen mutta kunnianhimoiseen yhteisöömme vakituiseen työsuhteeseen linjatuottajaa.
Elokuvayhtiö Aamu on vuonna 2001 perustettu tuotantoyhtiö, jonka omistavat Jussi Rantamäki ja Emilia Haukka. Innostumme ennen kaikkea ihmisistä ja tekijöistä, ja teemme tekijälähtöisiä elokuvia ja sarjoja. Panostamme pitkäjänteisiin tekijäsuhteisiin ja muovaamme kunkin tuotannon sen sisältöihin ja tavoitteisiin sopivaksi.
Linjatuottajana tulet tekemään töitä Aamun ohjaajien, mm. Mikko Myllylahden, Hannaleena Haurun, Hamy Ramezanin, Juho Kuosmasen, Tia Kouvon ja Elina Talvensaaren tulevien elokuvien ja tv-sarjojen kehittämisen ja tuotannon parissa. Työtehtäviisi tulee kuulumaan tuotantojen taloudellinen, aikataulullinen ja henkilöstöllinen suunnittelu, vetäminen ja seuranta. Tulet toimimaan myös kansainvälisissä yhteistuotannoissa. Teet tiivistä yhteistyötä tuottajien Emilian ja Jussin, sekä mahdollisten vakinaisten koordinaattorien tai assistenttien kanssa. Osallistut myös tarvittavissa määrin yhteisesti jaettaviin hallintotehtäviin. Kerromme mieluusti tulevista hankkeista lisää kasvotusten.

Toivomme sinulta
Olet toiminut linjatuottajan tai tuotantopäällikön tehtävissä elokuva- ja/tai sarjatuotannoissa
Suomen ja englanninkielen taito
Office -ohjelmien, erityisesti Excelin, vankka käyttökokemus
Olet kiinnostunut kehittämään kanssamme linjatuottajan roolia ja vastuukokonaisuuksia juuri Aamuun sopivaksi

Työ alkaa 1.3.2023 tai joustavasti sopimuksen mukaan kevään aikana. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikatyö. Koeaika 6kk.
Työnteko tapahtuu pääasiassa Helsingissä, toimistomme sijaitsee Herttoniemessä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen info@aamufilmcompany.fi otsikolla Hakemus / Linjatuottaja 9.12.2022 mennessä. Kutsumme osan hakijoista tapaamiseen. Pyydämme palkkatoiveen tapaamiseen kutsuttavilta.

Lisätietoja
info@aamufilmcompany.fi / Jussi Rantamäki ja Emilia Haukka
Back to Top